Autoverzekering voor vloten

Voor onze bedrijfsklanten met een eigen wagenpark wrodt een vlootpolis op maat van het bedrijf uitgewerkt. Ons kantoor beheert tal van vlootpolissen en wij adviseren u graag om de juiste verzekeringskeuze te maken

Personenwagens die geen deel uitmaken van een “fleet-contract” zoals de meeste auto’s van zelfstandigen, bedrijfsleiders en hun gezinsleden of voertuigen die toevertrouwd zijn aan uw personeelsleden kunnen genieten van een bijzonder ruime “alle-risico” autoverzekering.

Wij kunnen u ook een oplossing bieden voor de vrachtwagens. Met de verzekering voor de vrachtwagen bent u op de meest professionele wijze verzekerd, of het nu gaat om verkeersschade, stilstand na een ongeval, vervoer van gevaarlijke stoffen of bijvoorbeeld  risico’s van laad- en loskleppen of kranen op de auto.

Ons kantoor zoekt voor u de maatschappij uit die uw wagenpark zal beheren op de meest correcte manier. Wij zorgen ervoor dat al uw voertuigen goed verzekerd zijn en wij bekijken jaarlijks voor u of er aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.

U krijgt 1 contactpersoon toegewezen die uw wagenpark beheert en bij schade kan u beroep doen op onze gespecialiseerde schadedienst.

Offerte aanvragen