Over kantoor Windey

In 1986 werd het kantoor opgericht door Geert Windey.

In 2014 hebben wij ons team verder geoptimaliseerd met, naast de vertrouwde medewerkers, een aantal nieuwe medewerkers die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Tevens blijven we ons netwerk van verzekeraars steeds uitbreiden met de niche-spelers op de markt.

Vandaag zijn we al lang niet meer het bank- en verzekeringskantoor dat terug te vinden is in alle straten van de gemeente of stad. Wij richten ons reeds jarenlang tot een breed cliënteel, zowel particulieren als KMO, vrije beroepen en bedrijvencliënteel. Dit zowel regionaal als nationaal.

Door de samenwerking met unieke verzekeraars, die slechts met een handvol makelaars in zee gaan, kunnen wij ons veel meer onderscheiden.

Onze doelstelling is het patrimonium van onze totaalklant, opgebouwd in zijn professioneel en zijn privé-leven, te beschermen en te verzekeren met het oog op een comfortabel leven.

“Wij bieden u advies en service in alle vertrouwen en in teamwork met elkaar, waardoor wij uw vertrouwen waard zijn en u met succes kunnen beschermen op uw levenslijn.

Onze job is luisteren naar wat u als klant nodig heeft. Op basis daarvan stippelen wij voor u een “levenslijn” uit die voor u van toepassing is.

Met het kantoor Windey zorgen we samen voor een WIN-WIN situatie, gericht op UW groei