Wilt u een auto leasen als particulier? Dan is Safe Lease de ideale oplossing.

Met Safe Lease rijdt u steeds met een nieuwe auto en leaset u op maat. U hebt vrije keuze van model, opties, kleuren, looptijd … Door de All-informule hebt u geen onverwachte kosten en kunt u met gemoedsrust de baan op. Een vast maandelijks bedrag omvat uw onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand en alle herstellingen en verzekeringen. Daarnaast hebt u geen aankoopinvestering, dus ook geen zorgen over de restwaarde en de verkoop van uw voertuig.

Via ons, uw makelaar, krijgt u advies op maat en kunt u vrijblijvend offertes aanmaken!
Safe Lease zorgt voor uw comfort en gemak!

 

Ben je als particulier aan het kijken naar een nieuwe auto? Dan is de kans groot dat je eraan denkt om een auto te kopen. Dat was lang een vast gegeven, maar dat verandert nu ook.

De automarkt is volop aan het veranderen. ‘Private lease’-oplossingen winnen sterk aan populariteit omwille van de handige all-informule. Maar wat is dat eigenlijk en wat is het verschil met een auto kopen?

Private Lease vs. Kopen

Het grootste verschil tussen leasen en kopen is, dat je bij leasing geen eigenaar wordt van het voertuig. Safe Lease koopt de auto en dekt bijgevolg alle kosten. Je betaalt dus eigenlijk enkel voor het gebruik. Daarnaast weet je op voorhand wat de auto je exact op maandelijkse basis gaat kosten, op die manier heb je zekerheid en moet je je nooit zorgen maken over de toekomst. Een vast maandbedrag omvat al je kosten: het gebruik van de wagen, banden, BTW en verkeersbelastingen, onderhoud en herstellingen, bijstand en alle verzekeringen. Als gebruiker betaal je enkel nog de brandstof en je parkeerkosten.

Bij private lease heb je ook geen aankoopinvestering, sterker nog bij Safe Lease heb je zelfs geen instapkost! Je hoeft dus ook geen lening en bijgevolg schulden aan te gaan voor je nieuwe auto. Daarnaast heb je ook geen bekommernissen over de toekomst en wat de restwaarde zal zijn van je auto na enkele jaren. Wens je graag snel te veranderen van auto’s of kan je situatie binnen dit en paar jaar helemaal veranderen? Dan heb je via Safe Lease zekerheid!

Waarom Safe Lease goedkoper kan zijn dan kopen?

1. Wij als Safe Lease kunnen een aantrekkelijk leasetarief in rekening brengen. Waarom? Omdat wij vaak meerdere auto’s tegelijk bestellen, kunnen wij betere condities verkrijgen over de aanschafprijs van de auto’s. Dat vertaalt zich dan verder in je maandelijks bedrag.

2. Met Safe Lease ben je volledig en uitgebreid verzekerd bij Baloise Insurance. Je verzekeringspremie is ook enorm scherp geprijsd en geen enkele leasingmaatschappij heeft zo’n uitgebreide dekking. Safe Lease werkt met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars, zij vormen de ideale positie om samen met jou een wagen te kiezen.

3. Zijn de banden of remschijven aan vervanging toe of houdt de accu ermee op? Dan hoef je die kosten niet te betalen, met een gekochte privéauto uiteraard wel. Het onderhoud, reparaties en schadeherstel van je auto zit namelijk allemaal in je maandelijks bedrag bij een private lease. Net omdat wij als leasemaatschappij weer betere condities kunnen krijgen, zal het onderhoud goedkoper zijn voor ons dan voor jou als particuliere klant. Wat weer positief is voor het kostenplaatje van je auto.

4. Bij aankoop van de wagen betaal je uiteraard BTW en dat voor de totale waarde van de auto. Bij Safe Lease zit de BTW inbegrepen in de maandelijkse kost, maar niet het volledige bedrag. Als leasingnemer betaal je enkel voor het gebruik van de auto, bijgevolg betaal je ook geen BTW op de restwaarde van de auto.

5. Een nieuwe auto kopen is eigenlijk de slechtste investering die je kunt doen. Elke kilometer die je ermee rijdt en elke maand dat de auto ouder wordt, vermindert de waarde van je auto. Als leasingnemer heb je geen bekommernis over de restwaarde van de auto en loop je niet het risico dat je minder krijgt voor je auto dan je in gedachten had. Als leasemaatschappij hebben wij ervaring in het doorverkopen van auto’s en hebben wij goeie contacten in de auto-industrie. Dat zie je weer terug in je maandelijks bedrag.


Als ‘private lease’-maatschappij kunnen wij dus profiteren van diverse voordelen.
Dat maakt het mogelijk om onze auto’s aan te bieden tegen een scherp tarief. Ten slotte rijd je in een nieuwe auto zonder je spaargeld te gebruiken of een lening te sluiten.

Met Safe Lease kun je zorgeloos de baan op met een wagen naar keuze en weet je financieel gezien altijd waar je aan toe bent!
Neem met ons kantoor contact voor meer informatie of een simulatie !