Wist-je-dat-je autoverzekering zoveel meer kan zijn dan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering?

 

– Wist u dat u als bestuurder van een wagen niet standaard verzekerd bent bij en ongeval met lichamelijke letsels of erger ?  Wij kunnen u verschillende formules bieden om als bestuurder van uw eigen wagen of van alle voertuigen van het gezin te verzekeren !

– Wist u dat u uw wagen ” in rust”  best bij verzekerd in uw brandverzekering ?  Dit kost u heel weinig en bij brand of andere schade aan uw woning, kan uw geparkeerd of binnen gestald voertuig verzekerd zijn.

– Wist u dat als u geen omnium meer heeft voor uw wagen, zich aan 5 EUR/maand kunt bijverzekeren via de “omni-natuur” ? Dit geldt niet voor alle verzkeringsmaatschappijen, vraag gerust info bij ons kantoor !

Naast de wettelijk verplichte BA verzekering en de bijhorende waarborg rechtsbijstand kan u immers nog verzekeren tegen enkele belangrijke risico’s. Lees hier meer over de waarborgen omnium, bijstand en de bescherming van de bestuurder.

Omnium:

De omniumdekking is de belangrijkste en meeste gekende uitbreiding op uw autoverzekering. Deze waarborg verzekert uw voertuig bij schade na een ongeval in fout, diefstal, glasbraak, brand, aanrijding met dieren en stormschade.
Een variant hierop is de beperkte omnium. Dit dekt dezelfde waarborgen behalve de schade na een ongeval in fout.

Wij bieden bij de verschillende maatschappijen waarmee wij samenwerken meerdere opties aan op vlak van vrijstelling en afschrijving.

Indien uw voertuig te oud is voor een omniumdekking kunnen wij nog steeds oplossingen bieden voor stormschade (hagel!), dit kan bij één van de maatschappijen waarmee wij samenwerken al voor €5 per maand.
Het is ook mogelijk uw geparkeerd voertuig te laten opnemen in uw brandpolis zodat dit verzekerd is bij eventuele (brand)schade.

Bijstand:

De waarborg bijstand in uw autoverzekering zorgt voor pechverhelping in heel Europa (dit is het geval bij de meeste maatschappijen, bij twijfel kan u ons hierover steeds contacteren).

U en uw inwonende gezinsleden zijn tevens verzekerd door deze waarborg bij medische noodgevallen in het buitenland. Ook indien u zonder voertuig maar met de trein, boot of vliegtuig op reis gaat!

Doorgaans is de premie voor deze waarborg een pak lager dan een soortgelijke dekking via VAB of Touring.

Bescherming van de bestuurder:

Bij een ongeval in fout (of zonder tegenpartij) zijn de lichamelijke letsels van de bestuurder niet standaard verzekerd. Ook de dekking hiervoor kan bijkomend opgenomen worden in uw autoverzekering.

Deze waarborg komt niet enkel tussen voor medische kosten maar ook voor blijvende invaliditeit en zelfs overlijden!